Monday, December 30, 2013

[discussion_vu] Aktualni natječaji

Ne možete pročitati poruku? Pogledajte ju u našem pregledniku.
Obavijesti o aktualnim natječajima
 

Poštovani dragi primatelji i primateljice e-novosti!

Bespovratna sredstva za male i srednje poduzetnike za kupnju novih tehnologija i opreme, gradnju i modernizaciju hotela (3 ili više zvjezdica), proširenja postoječih proizvodnih pogona, potpore za uštedu energije i korištenje obnovljivih izvora energije u proizvodnim procesima, potpore za savjetodavne usluge i usavršavanja te sudjelovanje malih i srednjih poduzeća na sajmovima. Min. iznos potpore iznosi 3.800.000 kn, a max. 26.000.000 kn. Rok za prijavu: je 21.02.2014. Više o natječaju!

Aktualni natječaji
  • Bespovratna sredstva za sufinanciranje obrazovnih, istraživačkih i razvojnih studija, projekata, programa i drugih aktivnosti u područjima energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije gdje možete dobiti do 80% sufinanciranja. Rok za prijavu: 16.02.2014. Više o natječaju!
  • NATJEČAJ za trgovačka društva i obrte za korištenje sredstava fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost radi sufinanciranja edukacije vozača o elementima eko-vožnje gdje možete dobiti do 40% sufinaciranja. Rok za prijavu: 16.02.2014. Više o natječaju!
  • Otvoreni su natječaji iz programa Horizon 2020. Više o natječajima!



Za više informacija kontaktirajte nas na info@tiko-pro.hr ili nazovite +385 (0)1 798 73 95.

 

Dodatne informacije o pojedinačnim natječajima možete pogledati u NATJEČAJNOJ dokumentaciji!
Aktualni natječaji u pdf datoteci

Sažetak HR natjecaja
Aktualni EU natječaji u pdf datoteci

Sažetak EU natjecaja
 

Tiko Pro Tim

T: +385 (0)1 798 73 95
E: info@tiko-pro.hr

Pratite nas i preko Facebook-a Pratite nas i preko Facebook-a

TikoPro web
Poštovani! Ovu elektroničku poštu primili ste zato što nam je u prošlosti Vaša adresa već bila posredovana kao prijava na primanje naših obavijesti, a moguće i da smo Vašu adresu dodali u sustav baze podataka na osnovi prethodnih kontakata ili na osnovi vaših javno objavljenih podataka.

Ukoliko ste ovu obavijest primili slučajno ili ne želite više primati aktualne e-novosti, molimo kliknite za odjavu ovdje!!

Za promjene natječaja i rokova ne odgovaramo!

 

No comments:

Post a Comment

PAID CONTENT