Wednesday, December 21, 2011

[discussion_vu] RedFox Newsletter 2012/12

Izdanje 12/2011 Ukoliko ne vidite dobro newsletter kliknite ovdje

Poštovani čitatelji,

Javljamo vam se posljednji put u ovoj godini s novostima iz RedFox asortimana i prodajnih akcija. Ovom prilikom želimo istaknuti dva izuztetna televizora iz Panasonic obitelji, jednu plazmu i jedan LED televizor vrhunskih performansi i pristupačne cijene. Više informacija naći ćete u nastavku.

 

Ukoliko još uvijek niste obavili božićni shopping i odabrali poklone za najmilije, imamo nekoliko odličnih prijedloga. Panasonicova mini linija svaki prostor će ispuniti glazbom vjerne reprodukcije, a uz privlačan dizajn odlikuje se i malim dimenzijama što ovaj uređaj čini pravim izborom za mlađe osobe.

Kako ljubav za knjigom ne ovisi o generaciji tako i sljedeći uređaj koji vam preporučamo može biti izvrstan odabir za svaku osobu koja voli čitati. Svaki knjiški moljac oduševit će se novim elektroničkim čitačem (e-readerom)! Ovaj maleni i lagani uređaj ima ekran na kojemu se knjige čitaju istom, ako ne i većom lakoćom nego na papiru. Uz e-reader imat ćete uvijek sve svoje omiljenje knjige uz sebe, gdje god bili!

I za kraj ovog uvodnog dijela podsjetit ćemo Vas na našu božićnu akciju s kuponom od 300kn koji možete ostvariti putem portala www.hdtelevizija.com ili direktim upitom na RedFox centralu 01/ 777 2 777.

Svim čitateljima, cijenjenim kupcima i partnerima želimo blagoslovljen Božić i sretnu Novu godinu!

Vaš RedFox Team.

 

 

Navedeni kupon također ste imali prilike dobiti i u "Blaževoj radionici" na Net televiziji. A, ako vam Blaž nekaj preporuči, onda znate da se radi o dobroj ponudi!

 

Tim prvim zajedničkim projektom najavljujemo početak velike suradnje Net TV-a i RedFoxa. U novoj godini očekuju nas nove avanture i novi projekti koje ćemo zajedničkim snagama odraditi na vaše i naše zadovoljstvo.

 

 

 

Full-HD plasma TV s vrhunskom kvalitetom slike za 2D i 3D i naprednim mogućnostima umrežavanja

Doživljaj gledanja nikada do sada nije bio tako stvaran i uvjerljiv kao što je to s Panasonicovom 3D tehnologijom. Fosforne čestice koje se brzo mijenjaju i originalni proces emitiranja svjetla minimiziraju smetnje (dvostruka slika) što rezultira jasnim 3D slikama i osigurava komforno gledanje. Ova tehnologija također pomaže poboljšati kvalitetu 2D slike.

Panasonic Full-HD IPS Alpha LED
LCD TV slike u 2D i 3D-u

Full-HD IPS Alpha LED LCD TV sa superiornom kvalitetom slike u 2D i 3D, i naprednim mogućnostima umrežavanja.
Iskustvo gledanja nikad nije bilo toliko životno i uzbudljivo kao s Panasonicovom 3D tehnologijom. U uspredbi s konvencionalnim panelima, IPS Alpha panel koji se koristi za 3D LED LCD televizore je udvostručio brzinu odziva kako bi bio brži i ujednačeniji. Također, novi, originalni pogon postiže najvišu razinu kvalitete 3D LCD slike i minimalno preklapanje slike (crosstalk) za jasnoću slike i ugodno gledanje.


Micro HiFi sustav vrhunskih karakteristika

Priključite USB uređaje i uživajte u omiljenoj glazbi. Panasonic audio proizvodi dizajnirani su kako bi trošili što manje energije i tako čuvali okoliš. Music Port omogućuje uživanje u zvuku visoke kvalitete s prijenosnog audio playera na SC-PM200.


 

Čitač e-knjiga SAGEM ER-6003G

Sa inovativnim 6-inčnim displejom ( E-Ink tehnologija) omogućeno je lagano čitanje i na dnevnom svjetlu, odnosno, suncu. Veličinom od 152 x123 x10mm i težinom od samo 240 grama, te ergonomskim oblikom omogućeno je dugotrajno čitanje. Punjenjem baterije ( potrebno je oko 4,5 sati) imate dovoljno energije za čitanje od mjesec dana (ukoliko je wireless isključen), odnosno cca 3 tjedna sa uključenim wirelessom.

   

Nazovite nas!

Na našoj internet stranici www.redfox.hr se nalazi velik izbor proizvoda, a pokraj svakoga od njih se nalazi zelena ikonica za pozivanje. Klikom na tu ikonicu biti ćete direktno telefonski povezani sa našim prvim slobodnim agentom.

Za ostvarivanje konverzacije putem "click to call" funkcije, jedino su Vam potrebne slušalice sa mikrofonom od dodatne opreme.

Veselimo se Vašem clicku Vaš, RedFox

Postanite naš Facebook fan!

Pratite događanja u našoj tvrtki i putem Facebook-a. Akcije, novosti, nagradne igre, testovi proizvoda i predstavljanja novih nadolazećih modela, sve to možete pratiti i komentirati putem Facebook fan grupe RedFox Online & PickUp Store.

Prijavite se kao fan kod nas, kliknite lajk i kliknite na link koji će vam omogućiti da si isprintate kupon od 50,00 kn zatim donesite taj kupon u PickUp Store ili iskoristite na našem Online Shop-u.*

* Kupon vrijedi za artikle iznad 1.500,00 kn.

Načini plaćanja

  • Gotovinom na prodajnim mjestima
  • Predračunom sa web-shopa (internet transakcija ili opća uplatnica)
  • Jednokratno kreditnim karticama online: American Express, MasterCard, Visa, Maestro
  • American Express obročno, 12 rata bez kamata i naknada (online i na prodajnim mjestima)
  • Diners obročno - 12 rata bez kamata i naknada (samo na prodajnim mjestima)
  • Diners potrošački kredit,do 60 rata s kamatama i naknadama banke
  • Maestro PBZ rate (do 12 rata bez kamata i naknada, na prodajnim mjestima)
  • MasterCard Zaba rate (akcija 12 rata bez kamata i naknada, samo na prodajnim mjestima)

Načini plaćanja za Zagreb po uzeću – RedFox logistika:

  • Gotovinom
  • Maestro jednokratno
  • Visa Electron jednokratno
  • MasterCard jednokratno
  • AMEX jednokratno i obročno (do 12 rata bez kamata i naknada)
  • Visa jednokratno

BESPLATNA dostava za sve narudžbe iznad 1.000 kn za cijelu Hrvatsku Cijena dostave za narudžbe ispod 1.000 kn je 50 kn.

U cijene nije uračunata montaža.

Ovaj newsletter ste primili zato što ste se prijavili na našoj stranici ili prihvatili primanje newslettera u našim PickUp Shop-ovima. Ukoliko ne želite više primati ovaj newsletter molimo vas kontaktirajte nas na podrska@redfox.hr

 

RedFox Online & PickUp Shop

Call CENTER (prodaja, servis, projekti) +385 1 777 2 777

koristite besplatnu "Click to Call" funkciju na internetu!

RedFox Marketing, Domagojeva 23, HR-10000 Zagreb

tel: +385 1 777 2 775

fax: +385 1 777 2 770

www.redfox.hr

 

info@redfox.hr

podrska@redfox.hr

No comments:

Post a Comment

PAID CONTENT